viernes, 30 de octubre de 2009

Sesión 8: Recursos i servicios de la red

Conferència La Web 2.0 i la educación, al cibernarium.

El passat Dilluns, de la setmana de pràctiques, vam assistir a una conferència sobre internte, la seva evolució i el seu estat actual.
Primer vam veure les instal•lacions, amb les seves funcions i els programes pel públic i seguidament van començar a explicar-nos un mica com internet ha evolucionat, segueix evolucionant i evolucionarà en un futur, com la resta de medis, però a una velocitat infinitament més gran.
Actualment hem deixat “l’antic” internte “1.0”, el qual un webmaster penjava la informació i la resta del món la llegia o no, pero res més; ara mateix he passat de nivell, ara pot haver-hi un, dos o milers de webmaters, i a l’hora “interactuar” amb els lector, inclòs és recíproc, ells també poden canviar o aportar contingut, tindre una opinió en qualsevol moment, a traves de la web o de xarxes socials.
Per últim comentar que quan parlem de futur i gairebé present immediat, es va nombrar, i per mi el millor, ele tema de software gratuït, i el millor és, que és instantani, ja que i esta penjat a la red. És el fi dels cd`s, llicencies i millor encara, de pagar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario